Saturday, February 25, 2012

Jhameel



Leuk filmpje en liedje van Jhameel! Daar wordt ik nu eens vrolijk van!

Tillie

Filmpje: www.youtube.com

Friday, February 24, 2012

Dry The River

I love Dry The River! En daarom was ik dus ook heel blij dat ik dit filmpje vond.


Tillie

Filmpje: www.youtube.com

Style





Foto: http://www.thesartorialist.com/

De eenzaamheid van de priemgetallen

Hi!

Deze week heb ik het boek 'De eenzaamheid van de priemgetallen' gelezen. Een bekend boek, vaak bejubeld in de pers,... Een boek dat een echte lezer gelezen moet hebben, dacht ik dus. Ik had natuurlijk hoge verwachtingen, die spijtig genoeg niet werden vervuld. Nee, ik vond het boek toch wel een beetje tegenvallen. Nochtans wel een mooi onderwerp: Het verhaal gaat over Mattia en Alice. Mattia is hoogbegaafd en had een zwaar minderbegaafde tweeling zus, die hij, op weg naar een feestje, heeft achtergelaten in het park. De zus is daarna spoorloos verdwenen. Alice heeft als kind een trauma opgelopen van het skiƫn en loopt ook voor de rest van haar leven mank. Als tiener probeert ze indruk te maken op Viola door dezelfde tatoeage te laten zetten als haar, maar ze wordt, na even te worden opgenomen in de groep, al snel weer verstoten. Mattia en Alice zijn 2 dezelfde, tieners die niet meer perfect normaal kunnen functioneren. Ze komen elkaar tegen en worstelen zich door het leven, proberen het verleden te vergeten. Ze gaan elk hun eigen weg uit en alles lijkt goed te gaan.
Het einde ga ik nog niet verklappen, dat moet je zelf maar lezen :P Laat me weten wat je ervan vind!

 "Mattia dacht dat Alice en hij zo waren, twee tweelingpriemgetallen, alleen en verloren, vlak bij elkaar, maar niet dicht genoeg om elkaar echt te raken."


Tillie

Real Estate

Hi!

Ik ging normaal woensdag naar Real Estate gaan kijken in de Trix. Spijtig genoeg is dit niet doorgegaan, maar ze zijn echt wel goed!


Tillie

Filmpje: www.youtube.com

Let me introduce myself

Hallo iedereen!

Ik ben Mathilde aka Tillie. In deze blog schrijf ik over alles wat me interesseert. I hope you like it!

Tillie