Saturday, March 24, 2012

This is what movies look like in 2012

Heb gisteren de film 'Beginners' gezien met award winner Christopher Plummer en Ewan McGregor. Leuke film! (ja ik weet het, nogal kort maar ik weet er niet zoveel over te vertellen. Vooral het interieur vond ik mooi en de kleine stukjes met Ewan's karakter Oliver zijn moeder. Leuke en gekke vrouw!)

I drive, you point.
Oh, the notorious left!
and now?
Left again? We're driving in circles. I like.

Hello house
Hello Oliver

www.youtube.com

Wednesday, March 21, 2012

New York

Prachtige foto's van fotograaf/blogger Kwannam Chu. Hij schreef in zijn blog dat je niks kunt vergelijken met New York. Ik snap vaak niet hoe mensen zo super romantisch kunnen zijn over New York. Mijn oom is ook fotograaf (http://www.bartmichiels.com) en woont al een tijdje in New York en toen ik 12 was zijn we met het gezin erheen gegaan. Ok, de stad laat een indruk na. Maar, en versta me niet verkeerd, ik vond het niet zo spectaculair. Ik had sex and the city verwacht en shoppen shoppen shoppen. Maar het kan ook zijn dat ik toen nog te jong was om dat allemaal te vatten en de echte betekenis van deze stad niet meekreeg. Dus, Kwannam Chu, ik zo zeer graag nog eens terug gaan om jou New York te ontdekken!





http://wecouldgrowuptogether.blogspot.com/

street style

Oké, ik was dus totaal fout. The Sartorialist is helemaal niet de enige in zijn vak. Er zijn er nog super veel andere. Waarom weet ik dat niet? Er ging gewoon een hele wereld voor mij open! Mijn favorieten op een rijtje:

www.hel-looks.com


www.facehunter.blogspot.com/



http://alltheprettybirds.blogspot.com






The Local

Sorry! Ik weet het, het is al lang geleden maar ik had het heel druk met examens enzo maar now I'm back! Ik was dus wat aan het rondsnuffelen op het net en opeens vond ik deze site: The Locals
Ik dacht dat de Sartorialist de enige in zijn vak was! Guess not. Ik vind ze in elk geval al even geweldig! Hier mijn favorieten (tot nu toe)

 Mijn favoriet. Dat haar, dat hemd, die jas,...
 Perfecte combo! love it

 Leuk hemd en schoenen en rok en sokken!

 geweldig boekentasje en schoenen!
die schoenen!!!!!!!